Recept
1 pompoen, geschild en ik stukjes gesneden
8 kerrieblaadjes (te vinden in Aziatische winkels)
1 ui
3 tenen knoflook
2 eetlepels geperste gember
1 el komijnzaadpoeder
1 el kurkuma
1 el verse kurkuma
1 el paprikapoeder
1-2 el curry poeder
1 el gedroogde koriander
2 handjesvol sperziebonen
600 ml bouillon
1. Doe alle ingrediënten samen in een slowcooker (voor 6-8 uurtjes op low of 3-4 uurtjes op high), of zweet de uien, daarna de knoflook en de kerrieblaadjes in een grote pan.
2. Voeg de pompoen, gember en andere kruiden toe, en laat het 2 minuten meekoken.
3. Voeg daarna de bouillon toe en laat het ongeveer een uur koken op midden-laag vuurtje.
4. Voeg als laatst de sperziebonen toe en kook dit 7-8 minuten mee.
Geniet ervan as is of serveer het met wat funchi / polenta, wat rijst of wat noodles.
Eet smakelijk, en veel plezier in de keuken!
Fey
0 reacties :
Een reactie posten
Leave a comment, message, greeting...I will read it!
(P.s. jammer genoeg lukt het mij niet om een reply achter te laten. Ik probeer dit te fixen! Ik lees en waardeer jullie comments wel ^^)